Rangnick ziet kansen voor 'onervaren' Schalke

25 april 2011, 18:26   Bijgewerkt: 25 april 2011, 18:32

Schalke 04-trainer Ralf Rangnick grijpt het gebrek aan ervaring bij zijn spelers in de eindfase van de Champions League aan om tegen Manchester United voor een verrassing te zorgen. De 52-jarige oefenmeester denkt namelijk dat zijn ploeg daardoor gretiger aan de aftrap van de eerste halve finale-partij in Gelsenkirchen zal staan.

Rangnick beseft dat zijn ploeg zwaar de underdog is in de confrontatie met de Engelse grootmacht. "Onervarenheid betekent mogelijk dat je als team meer honger hebt en met meer passie speelt. Het is iets dat deze wedstrijd aantrekkelijk maakt voor onze ploeg", laat de Duitse trainer zich tijdens een persconferentie in aanloop naar het duel ontvallen.

"Onze spelers zijn er voor de eerste keer. Met uitzondering van Raúl, die er misschien voor het laatst staat. We moeten laten zien wat we kunnen bereiken en er het beste uit halen, en hopelijk is dat een voordeel voor ons", benadrukt Rangnick nog maar eens de onervarenheid bij zijn team in deze fase van het kampioenenbal.

De coach kijkt met verwachting uit naar de return in Manchester. "Ik kijk erg uit naar de sfeer, zowel morgen als op Old Trafford. In Engeland zijn er geen situaties waar de supporters fluiten uit ongenoegen. Het is echte steun."

Het eerste duel tussen Schalke en Manchester United wordt komende dinsdagavond gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen