Stewart: "Twee opties: verlengen of verkopen"

25 april 2011, 10:13   Bijgewerkt: 25 april 2011, 10:19

Het is hoogst onzeker of Brett Holman, Stijn Schaars, Nick van der Velden en Simon Poulsen ook volgend seizoen voor AZ spelen. De vier spelers hebben een contract tot medio 2012 en als ze niet bij willen tekenen, moeten ze komende zomer vertrekken. Dat zegt technisch directeur Earnest Stewart op de website van zijn club.

"Zonder op spelers afzonderlijk in te gaan, zijn er twee opties mogelijk: verlengen of verkopen. Dat zijn twee reële opties in de huidige financiële situatie van AZ", is de heldere taal van de Amerikaanse oud-international. Hij wil niet dat spelers transfervrij weg gaan. "In het verleden heeft de club investeringen gepleegd om bepaalde spelers binnen te halen. We willen niet dat die jongens transfervrij de deur uitlopen."

"Op het moment dat er niet verlengd wil worden of we niet tot verlenging komen, gaan we voor de verkoop. In het uiterste geval kunnen we alsnog kiezen om een contract te laten aflopen, maar dat zal niet snel gebeuren. Vooral niet als er ooit een investering in zo’n speler is gedaan. Uiteraard moet het wel overeenstemmen met onze sportieve ambities. We zullen niet lukraak spelers gaan verkopen", benadrukt de directeur.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen