Racing Genk slaat gat in Belgische play-offs

23 april 2011, 21:53   Bijgewerkt: 24 april 2011, 11:47

Koploper Racing Genk heeft een kloof van vier punten geslagen met Standard Luik en Anderlecht in de kampioenspoule van de Belgische play-offs. Zaterdag wonnen de Limburgers in eigen huis met 3-0 van AA Gent.

Jelle Vossen miste na twaalf minuten een strafschop namens Genk, maar in het tweede bedrijf maakte de thuisclub alsnog het verschil. Daniel Tözser, Vossen en Kennedy Ugoala Nwanganga tekenden voor de doelpunten.

Anderlecht en Standard brengen later dit wekeend bij winst het gat naar Genk terug tot één punt. Ze gaan op bezoek bij respectievelijk Lokeren en Club Brugge.

Charleroi is na 26 jaar uit de eerste klasse gedegradeerd. Een 2-2 gelijkspel tegen KAS Eupen bezegelde het lot van de Waalse ploeg. Met nog één wedstrijd voor de boeg kan Charleroi de Duitstaligen niet meer voorbij in play-off III. En dat kon een fan van die club maar moeizaam verkroppen. Vlak voor tijd bestormde hij het veld, waarop de scheidsrechter het duel enige tijd stillegde. Eupen speelt binnenkort play-offs tegen clubs uit de tweede klasse voor een plek in de Pro League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen