Topklasse: IJsselmeervogels bijna kampioen

23 april 2011, 17:36

IJsselmeervogels heeft de titel in de zaterdagtopklasse voor het grijpen. Zaterdag zegevierde de ploeg uit Spakenburg met 2-1 bij Katwijk, terwijl stadgenoot en directe achtervolger Spakenburg in eigen huis met 3-2 verloor van Rijnsburgse Boys.

Door deze resultaten voert IJsselmeervogels de ranglijst aan met vijf punten meer dan Spakenburg, terwijl er nog slechts twee wedstrijden zijn te spelen. Volgende week kunnen de roodwitten, thuis tegen SC Genemuiden, dus kampioen worden.

De strijd tegen degradatie is daarentegen veel spannender. Sparta Nijkerk zakte naar de vijftiende plek, ondanks een 1-1 gelijkspel bij Excelsior '31. CSV Apeldoorn en Flevo Boys kwamen namelijk voorbij door de uitduels met respectievelijk Harkemase Boys (0-2) en Barendrecht (0-1) in winst om te zetten.

Flevo Boys bezet nu met 29 punten de dertiende positie, die leidt tot nacompetitie. Apeldoorn staat met evenveel punten veertiende. Sparta Nijkerk volgt op één punt op de vijftiende plaats. De nummers veertien en vijftien degraderen rechtstreeks. Rode lantaarndrager HSV Hoek kan al niet meer ontkomen aan degradatie. Ook ARC is trouwens nog niet veilig. De club uit Alphen a/d Rijn staat twaalfde met dertig punten, na een teleurstellende thuisnederlaag tegen HHC Hardenberg: 0-4.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen