Feskens reëel: "Echt alles moet meezitten"

22 april 2011, 17:54   Bijgewerkt: 22 april 2011, 18:01

Indien Willem II zaterdag verliest van AZ en VVV Venlo op eigen veld wint van SC Heerenveen, degraderen de Tricolores uit de Eredivisie. Volgens interim-coach John Feskens heeft de Tilburgse club een wonder nodig om zich alsnog te handhaven.

"Ach, laten we vooral realistisch zijn. Echt alles zal moeten meezitten als we ons nog willen redden. Maar dan helpt het niet als je met een waslijst aan geblesseerden zit", zegt Feskens in het Brabants Dagblad, doelend op de absenties van Wojciechowski, Mäenpää, Kuperus, Halilovic, Hakola, Strihavka, Sheotahul (allen geblesseerd) en Swinkels (geschorst). Strihavka komt dit seizoen door een peesblessure helemaal niet meer in actie, zo meldt Willem II vrijdag via de officiële kanalen.

Willem II grossiert de laatste tijd in pak rammel krijgen. Van Heracles werd met 6-2 verloren en bij Feyenoord zelfs met 6-1. De Brabanders hebben iets recht te zetten, meent Feskens. "De uitslagen van de laatste weken doen natuurlijk pijn. We moeten proberen wat van de goodwill terug te winnen die we ongetwijfeld zijn kwijtgeraakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen