Verbeek: "Willem II mag geen probleem zijn"

22 april 2011, 14:07

Gertjan Verbeek rekent er op dat zijn team dit weekend weer drie punten kan bijschrijven. In Tilburg spelen de Alkmaarders tegen Willem II, de hekkensluiter van de Eredivisie. Geen goede ploeg, vindt Verbeek. Hij eist daarom een overwinning.

"Als we met de juiste instelling spelen, mag Willem II geen probleem zijn. Heracles en Feyenoord dachten er anders over en kwamen daardoor snel op achterstand. Uiteindelijk zetten ze dat wel weer simpel recht. Dat zegt ook wel wat over Willem II", zegt Verbeek op de website van zijn club. Normaal gesproken doen trainers er alles aan om de tegenstander de hemel in te prijzen, maar Verbeek doet daar niet aan. "Ik ga het niet mooier maken dan het is: Willem II is geen goede ploeg."

"Als je met 2-6 en 6-1 op je donder krijgt, zegt dat genoeg. Willem II is een kwetsbaar en labiel team dat bij een vroege achterstand de koppies laat hangen. Het is aan ons om kordaat en agressief te spelen zodat de kansen vanzelf komen. Of Willem II door de recente uitslagen juist verdedigend gaan spelen? Dat weet ik niet. Ik ben geen trainer van Willem II en dat word ik ook nooit. Dat mag je best opschrijven. De wijze waarop die club met mensen omgaat vind ik niet netjes", besluit hij.

Bij AZ ontbreekt de geschorste Niklas Moisander. Stijn Schaars keert na een schorsing terug in de ploeg. Nick Viergever schuift hierdoor een linie naar achter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen