Standard wint ook vierde duel in play-offs

21 april 2011, 22:59

Standard Luik blijft het goed doen in de play-offs om het kampioenschap in België. De Rouches wisten ook hun vierde duel te winnen door donderdag op eigen veld met Lokeren te rekenen: 3-0. Standard nestelt zich door de winst naast Anderlecht op de gedeelde tweede plaats. Beide clubs hebben één punt minder dan koploper Racing Genk.

Mehdi Carcela zette de thuisploeg in blessuretijd van de eerste helft op voorsprong. Lokeren speelde op dat moment al met tien man, na een rode kaart voor Katuku Tshimanga. In de laatste tien minuten van de wedstrijd liep de thuisclub uit naar 3-0 door twee treffers van Mbaye Leye.

Racing Genk won woensdag al met 3-1 van Club Brugge, terwijl Anderlecht tegen AA Gent bleef steken op 1-1.