Boessen wisselt van keeper bij VVV Venlo

15 april 2011, 14:58   Bijgewerkt: 15 april 2011, 15:03

Niet Kevin Begois, maar Dennis Gentenaar staat komend weekend onder de lat bij VVV Venlo. Trainer Wil Boessen geeft in het restant van het seizoen de voorkeur aan de routinier. Op gevoel, zo zegt hij tegenover Dagblad de Limburger.

Gentenaar miste een groot deel van het seizoen door een blessure en werd toen vervangen door Begois. De laatste weken was Gentenaar weer fit, maar hield Boessen vast aan Begois. Nu is de beurt weer aan Gentenaar, aldus de coach.

"Dennis doet het goed op de trainingen. We hebben Kevin laten staan en niet meteen Dennis erin gezet toen hij fit was na zijn knieblessure. Kevin heeft zijn werk ook goed gedaan, dat is het probleem niet. Het is soms gewoon een kwestie van een gevoel wat je hebt. Ik heb tegen Kevin de reden gezegd waarom ik dat gevoel heb, maar dat blijft tussen hem en mij. Hoe dan ook, Dennis doet het heel goed en op een gegeven moment kun je er niet meer onderuit", luidt de verklaring van Boessen.

VVV mist dit weekend tegen proviciegenoot Roda JC Kerkrade de geschorsten Balázs Tóth en Dario Vujicevic. Bovendien is huurling Funso Ojo geblesseerd.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen