Dzsudzsak: "Is misschien wel beter zo"

15 april 2011, 00:50

Balazs Dzsudzsak trok na de Europese uitschakeling tegen Benfica een opvallende conclusie. Natuurlijk baalde hij er van dat PSV de halve finale niet haalde, maar hij ziet ook voordelen. De selectie loopt volgens hem namelijk op zijn laatste benen en nog meer Europese belasting zou de kansen op de landstitel geen goed doen.

"We kunnen ons nu volledig op de laatste vier duels van de competitie richten. Aan de ene kant is dat jammer, maar aan de andere kant is het goed. Het is een lang seizoen geweest en omdat we niet een heel brede selectie hebben, hebben de meeste spelers erg veel gespeeld en loopt iedereen op zijn laatste benen. Nog meer Europese duels er bij zou misschien te veel van het goede worden", zegt de Hongaar, die zelf dit seizoen ook bijna alles gespeeld heeft, tegen FCUpdate.nl.

"Nu weten we dat we nog vier keer duizend procent moeten geven, dan zit het seizoen er op", vervolgt hij. "We moeten vier keer winnen en hopen dat Twente punten morst, dan zijn we kampioen. Dan zal niet gemakkelijk worden, we hebben nog een paar zware uitwedstrijden en iedere tegenstander zal gemotiveerd zijn om ons te verslaan. Maar kampioen worden is nu eenmaal niet makkelijk, dus zoiets hoort er bij."

Dzsudzsak vindt dat PSV moed kan putten uit het spel tegen Benfica. De ploeg uit Eindhoven kwam met 2-0 voor en leek even op weg naar een stunt. "Maar helaas kwam Benfica vlak voor rust op 2-1. Dat was hét moment van de wereld, daarna was het over. Maar deze wedstrijd geeft moraal, deze lijn moeten we doortrekken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen