PSV met Tamata en Maza, geen Berg en Bouma

14 april 2011, 19:54   Bijgewerkt: 14 april 2011, 20:02

PSV speelt donderdag met een flink geïmproviseerd elftal tegen Benfica. Door schorsingen ontbreken Orlando Engelaar en Erik Pieters en bovendien is de licht geblesseerde Wilfried Bouma ook niet van de partij. Hierdoor zijn er basisplaatsen voor Abel Tamata, Maza Rodriguez en Stijn Wuytens. Marcus Berg begint op de bank.

Tijdens de laatste training leek het er nog op dat coach Fred Rutten zou kiezen voor een voorhoede met Berg én Lens, vanaf de zijkanten gesteund door Balazs Dzsudzsak en Zakaria Labyad. Dat blijkt echter een schijnbeweging te zijn geweest, want Berg zit vanavond 'gewoon' op de bank. PSV speelt in dezelfde voorhoede als afgelopen zondag tegen Heerenveen, dus met Dzsudzsak, Lens en Labyad.

Op het middenveld is Stijn Wuytens de vervanger van de geschorste Engelaar, links achterin speelt Tamata op de positie van Pieters. Door de lichte blessure van Bouma vormen Marcelo en Rodriguez het hart van de Eindhovense defensie.

Het duel tussen PSV en Benfica begint vanavond om 21.05 uur. De ploeg uit Brabant staat voor de schier onmogelijke taak een 4-1 achterstand goed te maken.

Opstellingen

PSV: Isaksson; Tamata, Marcelo, Maza, Manolev; Wuytens, Hutchinson, Bakkal; Dzsudzsak, Lens, Labyad

Benfica: Roberto; Coentrao, Jardel, Luisao, Maxi Pereira; Gaitan, Peixoto, Garcia, Salvio; Cardozo, Saviola

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen