Nederland
0 – 1
Argentinië

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

PSV met Tamata en Maza, geen Berg en Bouma

PSV met Tamata en Maza, geen Berg en Bouma

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

14 april 2011 – PSV speelt donderdag met een flink geïmproviseerd elftal tegen Benfica. Door schorsingen ontbreken Orlando Engelaar en Erik Pieters en bovendien is de licht geblesseerde Wilfried Bouma ook niet van de partij. Hierdoor zijn er basisplaatsen voor Abel Tamata, Maza Rodriguez en Stijn Wuytens. Marcus Berg begint op de bank.

Tijdens de laatste training leek het er nog op dat coach Fred Rutten zou kiezen voor een voorhoede met Berg én Lens, vanaf de zijkanten gesteund door Balazs Dzsudzsak en Zakaria Labyad. Dat blijkt echter een schijnbeweging te zijn geweest, want Berg zit vanavond 'gewoon' op de bank. PSV speelt in dezelfde voorhoede als afgelopen zondag tegen Heerenveen, dus met Dzsudzsak, Lens en Labyad.

Op het middenveld is Stijn Wuytens de vervanger van de geschorste Engelaar, links achterin speelt Tamata op de positie van Pieters. Door de lichte blessure van Bouma vormen Marcelo en Rodriguez het hart van de Eindhovense defensie.

Het duel tussen PSV en Benfica begint vanavond om 21.05 uur. De ploeg uit Brabant staat voor de schier onmogelijke taak een 4-1 achterstand goed te maken.

Opstellingen
PSV: Isaksson; Tamata, Marcelo, Maza, Manolev; Wuytens, Hutchinson, Bakkal; Dzsudzsak, Lens, Labyad
Benfica: Roberto; Coentrao, Jardel, Luisao, Maxi Pereira; Gaitan, Peixoto, Garcia, Salvio; Cardozo, Saviola Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd