Rangnick: "Aanvallen ondanks 5-2 voorsprong"

12 april 2011, 17:51   Bijgewerkt: 12 april 2011, 18:00

Schalke 04 is niet van plan om woensdag tegen Inter te leunen op de defensie. De Duitsers verdedigen in eigen stadion een 5-2 voorsprong en hoeven dus zelf niet te komen, maar coach Ralf Rangnick wil dat zijn ploeg gewoon de aanval kiest.

"Wij hebben niet het team om achterin de boel dicht te metselen. We spelen om te winnen, ook nu. Inter is achterin kwetsbaar en moet naar voren spelen, dat biedt mogelijkheden voor ons om een doelpunt te maken", benadrukt Rangnick. Volgens de coach is de boel, ondanks de zeer comfortabele voorsprong, nog niet beslist. "De eerste helft is gespeeld, we staan 2-5 voor. We moeten nu in deze tweede helft eenzelfde prestatie leveren als in Milaan leveren om de halve finale te bereiken."

Schalke 04 stond nooit eerder in de geschiedenis in de halve finale van de Champions League. Pas drie Duitse ploegen bereikten sinds de invoering van de Champions League in 1992 de laatste vier van het belangrijkste Europese bekertoernooi, namelijk Bayern München, Borussia Dortmund en Bayer Leverkusen.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen