Kuszczak: "Ik ga Manchester United verlaten"

Koen Freriks
9 april 2011, 14:54

Tomasz Kuszczak vindt het tijd om verder te kijken. De doelman kom nauwelijks aan spelen toe bij Manchester United en dat frustreert hem. Hij wil aan het eind van het seizoen op zoek gaan naar een nieuwe werkgever.

De Pool is tot de conclusie gekomen dat hij een eerste doelman zal worden op Old Trafford. Edwin van der Sar stopt weliswaar als prof, maar de club wil een nieuwe doelman als vervanger aantrekken. 

"Ik ga zeker weten weg bij de club. Mijn tijd in Manchester is aan een eind gekomen", zegt hij tegenover Sky Sports. "Ik heb vijf jaar keihard gewerkt, maar nooit zoveel gespeeld als ik voor ogen had. Het is zonde dat de trainer me nooit een eerlijke kans heeft gegeven."

"Ik heb er altijd in geloofd dat ik de opvolger van Edwin kon worden. Helaas dacht Sir Alex Ferguson er anders over. Ik heb veel wedstrijden gespeeld, maar de meeste tijd heb ik doorgebracht op de bank", baalt Kuszczak, die volgend seizoen ergens eerste keeper wil zijn. "Ik ben het wachten beu. Ik wil op het EK 2012 spelen en als ik hier blijf zitten, kan ik zomaar uit beeld verdwijnen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen