Zieke Van Kouwen hoopte op prestatiecontract

5 april 2011, 08:29   Bijgewerkt: 5 april 2011, 08:35

Frank van Kouwen vindt het jammer dat hij buiten de deur gezet wordt bij VVV Venlo. Bij de 30-jarige verdediger werd onlangs kanker geconstateerd en hoewel voetballen voorlopig niet bovenaan zijn prioriteitenlijstje staat, hoopte hij dat VVV zijn aflopende contract onder bepaalde voorwaarden wilde verlengen. Dat gebeurde echter niet.

"Ik snap dat de club mij voor 1 april moest ontslaan, maar aan de andere kant denk ik: dit had ook op een andere manier gekund. Waarom geven ze me niet een soort prestatiecontract? FC Groningen heeft het contract van de langdurig aan zijn knie geblesseerde Koen van de Laak verlengd. Zo had VVV het bij mij ook kunnen doen. Nu heb ik er nog een zorg bij gekregen", verzucht hij in De Telegraaf.

Om beter te worden heeft Van Kouwen een operatie en enkele zware chemokuren achter de rug. "Ik kan je vertellen dat die kuren, ik heb er tot nu toe twee gehad, me lichamelijk helemaal slopen", vertelt hij. "Hoe ik me voel? Het gaat een beetje op en af met me. Al geruime tijd is het moeilijk te voorspellen hoe ik me de volgende dag zal voelen. Elke keer is het weer afwachten. Dit hele ziekteproces is me tot nu behoorlijk tegengevallen en gun je helemaal niemand. Blijkbaar heb ik dat onderschat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen