Slap Jong Oranje onderuit tegen Duitsers

25 maart 2011, 20:02   Bijgewerkt: 25 maart 2011, 21:33

Jong Oranje heeft vrijdag een gevoelige oefennederlaag geleden. Tegen aartsrivaal Duitsland U21 ging de formatie van bondscoach Cor Pot in Sittard met 1-3 onderuit, ondanks dat het bij de doelwissel nog 1-1 stond.

In de beginfase hield Sergio Padt Jong Oranje op de been met twee reddingen in korte tijd, maar na een klein half uur moest de doelman van Go Ahead Eagles toch grabbelen. Pierre Michel Lasogga zette de Duitsers op 0-1 door pijlsnel te counteren na balverlies van de Nederlanders op het middenveld.

Hoewel er weinig lukte, slaagde Jong Oranje er voor de rust toch nog in op gelijke hoogte te komen. Género Zeefuik, debutant, was trefzeker. De Nederlandse talenten konden maar kort genieten van de gelijkmaker, want Sebastian Rudy verschalkte Jeroen Zoet, ingevallen voor Padt, direct na de pauze met een harde uithaal.

Lewis Holtby bepaalde de eindstand na 65 minuten spelen op 1-3. Hij kreeg de bal plots voor de voeten doordat Jong Oranje het niet voor elkaar kreeg een corner uit te verdedigen. De Nederlanders wisten in het restant niets meer aan de score te veranderen, maar gezien de vorm van de ploeg was dat ook niet zo gek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen