VVV Venlo houdt Willem II op afstand

19 maart 2011, 21:36   Bijgewerkt: 19 maart 2011, 22:10

Willem II heeft zichzelf zaterdagavond in De Koel tekort gedaan tegen VVV-Venlo. De 'degradatiekraker' tussen de nummers zeventien en achttien van de eredivisie eindigde onbeslist: 0-0. Daar mocht vooral de thuisclub niet over mopperen.

De gasten uit Tilburg maakten de meeste aanspraak op de overwinning in de wedstrijd die ze eigenlijk moesten winnen om nog een reële kans te houden om rechtstreekse degradatie te ontlopen. Door het gelijkspel blijft het verschil tussen hekkensluiter Willem II en VVV vijf punten, met nog zes duels te gaan.

De Limburgers hadden geluk dat ze zonder kleerscheuren de rust haalden. Willem II kreeg al in de eerste minuten drie grote kansen, maar onkunde, de paal en keeper Kevin Begois voorkwamen een doelpunt. Ook in het vervolg van de eerste helft was Willem II dreigender, met name via de aanvallers Maceo Rigters en Rangelo Janga.

Terwijl in de slotfase de krachten uit de Tilburgse benen vloeiden, kreeg VVV-invaller Michael Uchebo de grootste kans van de wedstrijd. De spits schoot voor open doel echter over. Met een treffer zou VVV ook te ruim zijn beloond.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen