Dirar biedt excuses aan voor wangedrag

Ger
19 maart 2011, 09:38

Nabil Dirar heeft zijn excuses aangeboden voor zijn gedrag tijdens de slotfase van de wedstrijd tegen KV Kortrijk. De middenvelder van Club Brugge kreeg het vorig weekeinde aan de stok met ploeggenoot Vadis Odjija en de eigen achterban. Trainer Adrie Koster zette de Marokkaan daarop terug naar de beloften.

"Ik wil mijn excuses aanbieden aan de fans, trainers, spelers en de club", laat Dirar weten. "Vadis een sympathieke kerel en een goede voetballer. Ik heb me van de week al persoonlijk geëxcuseerd bij hem, omdat ik wist dat ik over de schreef was gegaan. Na de wedstrijd dacht ik er anders over, maar na een nachtje slapen en het bekijken van de beelden, wist ik dat ik fout zat. Ik heb een winnaarsmentaliteit en wil zo vaak mogelijk winnen, maar nu ben ik tot het besef gekomen dat er grenzen zijn. Ik werk nu met een mental-coach."

Voor Koster is de kous echter nog niet af. "Het is een begin, maar daarmee is het nog niet opgelost. Dit wil niet zeggen dat hij meteen bij de play-offs kan aanpikken, omdat hij zijn excuses heeft aangeboden", zegt de Nederlander op de website van Club Brugge. "Zo makkelijk ligt dat niet. Want je kan wel kijken naar het sportieve - hij is in vorm en speelde goed - maar dit overstijgt voor mij toch het sportieve."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen