Boessen: "Club met sterkste knieën wint"

18 maart 2011, 19:09

VVV Venlo speelt zaterdagavond in de eigen Koel de kraker tegen hekkensluiter Willem II. Indien de Limburgers winnen, zetten ze de Tilburgers op acht punten achterstand en lijken ze met nog zes wedstrijden te gaan veilig voor rechtstreekse degradatie. Coach Wil Boessen wil het duel echter niet ‘cruciaal’ noemen.

“Het is zeker een belangrijk duel, maar cruciaal is het niet”, zegt Boessen in De Limburger. “Als we winnen, en dat gaat ook gebeuren, dan geeft dat adem maar ook dan is het nog niet gedaan en zijn de play-offs nog niet zeker. In voetbal kan het raar lopen, er is dan nog steeds veel mogelijk.”

‘De club met de sterkste knieën’ stapt met drie punten van het veld, meent Boessen. “Wij hebben het voordeel dat wij mogen winnen, Willem II moet winnen. En met ons thuisvoordeel en de twaalfde man achter ons hopen we te kunnen profiteren van de druk die Willem II zichzelf oplegt”, besluit de Sittardse oefenmeester, die niet over de geblesseerden Frank van Kouwen en Rachid Ofrany kan beschikken.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen