AZ zonder Moreno en Martens tegen Vitesse

17 maart 2011, 15:10   Bijgewerkt: 17 maart 2011, 15:18

Maarten Martens doet niet mee in de thuiswedstrijd van AZ tegen Vitesse. De Belg heeft weer last gekregen van zijn enkel, een blessure waarmee hij al geruime tijd kampt. "Martens heeft een terugslag gehad. Straks hebben we twee weken om hem weer op te lappen. Omdat Johann Berg Gudmundsson en Celso Ortiz fit zijn en op links kunnen spelen, houden we Maarten uit de wind", zegt coach Gertjan Verbeek.

Verbeek mist verder de geschorsten Hector Moreno en Graziano Pellè en de geblesseerden Charlison Benschop, Sergio Romero en Joey Didulica. De plek van Moreno centraal achterin wordt overgenomen door Nick Viergever, verklapt Verbeek op de officiële website van zijn club. "Nick laat zien dat hij er klaar voor is."

Verbeek hoopt morgenavond op een goed resultaat tegen Vitesse. Hij kent de zwakke plek van de Arnhemmers. "In uitwedstrijden is Vitesse dit seizoen nog niet zo succesvol geweest. Dat willen wij graag zo houden. Vitesse heeft een goed voetballende ploeg, maar is mentaal kwetsbaar. Ze hebben moeite om over een achterstand heen te komen en ze komen moeilijk tot scoren", aldus de oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen