Chelsea door naar kwartfinale na povere vertoning

16 maart 2011, 22:57   Bijgewerkt: 17 maart 2011, 01:22

Chelsea heeft nog altijd kans om het seizoen met glans af te sluiten. De Londenaren, die in de Premier League op een teleurstellende vierde plek staan en het kampioenschap vrijwel zeker mislopen, hebben nog wel uitzicht op de winst in de Champions League dit seizoen. Op Stamford Bridge plaatste de ploeg van trainer Carlo Ancelotti zich woensdagavond via een bloedeloze 0-0 tegen FC Kopenhagen voor de kwartfinale van het kampioenenbal, nadat eerder in de Deense hoofdstad met 2-0 was gewonnen.

Statistisch was de kans al klein dat Chelsea de riante marge van het eerste duel voor eigen publiek zou verspelen. De Engelsen verloren van de laatste 25 thuisduels in de Champions League er slechts ééntje. FC Kopenhagen was al blij als eerste Deense club de knock-outfase van de Champions League te hebben bereikt.

Het publiek veerde nog wel op toen Ancelotti in de 68e minuut de dure aankoop Torres alsnog in het veld bracht. De Spanjaard verving Anelka. Ook Malouda en Essien maakten nog hun opwachting bij de thuisclub, maar ondanks het overwicht bleef Kopenhagen op de been. De Denen kregen echter weinig zicht op een eventueel spannend slot van het duel. Daarvoor kon de koploper van de Deense competitie aanvallend te weinig bieden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen