Ajacied Castillion wil dit seizoen debuteren

16 maart 2011, 13:48   Bijgewerkt: 16 maart 2011, 13:55

Geoffrey Castillion hoopt nog dit seizoen een kans te krijgen in de hoofdmacht van Ajax. De 19-jarige aanvaller van Jong Ajax staat te boek als een groot talent, maar was dit seizoen lang uit de roulatie met een knieblessure. Inmiddels is hij weer topfit en klaar voor een kans in het eerste, stelt hij op de website van zijn club.

Op de vraag of hij nog dit seizoen zijn debuut denkt te kunnen maken in het eerste elftal van Ajax, is Castillion duidelijk. "Daar ga ik wel voor. Het zou mooi zijn."

Castillion voelt zich bijna honderd procent fit. "Inmiddels zit ik alweer zo’n anderhalve maand bij Jong Ajax. Ik ben redelijk ver, maar het kost wel wat tijd om de tien maanden die ik eruit heb gelegen met mijn knieblessure in te halen. Over een maand zit ik denk ik weer helemaal op het juiste niveau. Vervolgens zal het dan allemaal in de goede volgorde moeten gaan. Eerst meetrainen met Ajax 1, dan bij de wedstrijdselectie en dan als uiteindelijke doel mijn debuut. Het seizoen duurt nog even, dus de kans zit erin dat ik een vervelend jaar met iets fantastisch kan afsluiten."

Door de buitenwacht wordt Castillion regelmatig vergeleken met Patrick Kluivert, de spits die Ajax in 1995 de Champions League bezorgde. Daar ligt de jonge Ajacied niet wakker van. "Eerlijk gezegd volg ik die discussie niet echt. Van vrienden en familie hoor ik wel eens dat ik in de media met hem wordt vergeleken. Dat vind ik zeker niet vervelend. In tegendeel zelfs: ik vind het een eer. Kluivert is een van de beste Nederlandse spitsen. Van dat soort vergelijkingen word ik dus zeker niet moe."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen