Verhoeven: "Ik kom nooit bij McDonald’s"

Ger
16 maart 2011, 10:23   Bijgewerkt: 16 maart 2011, 10:46

Jeroen Verhoeven is door de blessures van Maarten Stekelenburg en Kenneth Vermeer de komende weken de eerste doelman van Ajax. De oud-speler van FC Volendam is door zijn forse postuur echter regelmatig het mikpunt van kritiek.

"Ik zal altijd commentaar op mijn lichaam krijgen. Ik doe er alles aan om het positieve uit mijn ‘zwakke punt’ te halen. Als Piet Schrijvers uitkwam, ging ook iedereen aan de kant", zegt Verhoeven in De Telegraaf. "Tegen vooroordelen vechten heeft geen zin. "Er wordt een beeld gecreëerd alsof ik rechtstreeks van de training naar McDonald’s rijd. Maar ik kan je verzekeren: ik kom daar nóóit. Is ook niet mogelijk trouwens met alle 'social media'."

"Ik train zeven keer in de week en ga elke dag volle bak. En daar hoort goede voeding bij. Ik verzorg mijn lichaam goed, heb alleen mijn hand gebroken, omdat ik zo nodig over een poortje moest springen, struikelde en op mijn arm viel, maar ben verder nooit één dag geblesseerd geweest", stelt de doelman, die donderdag in Rusland met Ajax de return speelt tegen Spartak Moskou in de achtste finales van de Europa League.

Verhoeven baalt van de opmerkingen dat hij eerst zeven kilo moet afvallen voordat hij weer op het veld zou mogen verschijnen. "Als ik zou weten hoe ik gewicht moest verliezen, zou ik heel slank zijn. Er is zelfs één diëtiste geweest die zei dat ik juist meer moest eten. Bij FC Volendam liep ik voor de trainingen drie kwartier rondom het veld en had ik na afloop in de sportschool een personal trainer. Ik doe er alles aan om af te vallen, train extra, maar het werkt gewoon niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen