'Twente ziet in Cornelisse opvolger Tiendalli'

Ger
14 maart 2011, 20:40   Bijgewerkt: 15 maart 2011, 10:12

Tim Cornelisse kan in de nadagen van zijn carrière nog mogelijk rekenen op een mooie transfer naar FC Twente. De landskampioen heeft een gesprek gevoerd met de 32-jarige rechtervleugelverdediger, die aan het eind van dit seizoen bij FC Utrecht vertrekt.

"We hebben inderdaad gesproken met FC Twente en zijn nu in afwachting van de definitieve aanbieding", bevestigt zaakwaarnemer Søren Lerby van Cornelisse tegen Voetbal International. "Tim voelt zich zeer vereerd."

Cornelisse komt in aanmerking voor de plek van Dwight Tiendalli, die bij Twente waarschijnlijk gratis de deur uit zal lopen. De multifunctionele verdediger kreeg eerder nog een aanbieding van drie seizoenen, maar de Tukkers trokken die naderhand in. "Ik was in die periode net van zaakwaarnemer aan het switchen", legde Tiendalli uit. "Als dat rond zou zijn moest ik dat aan FC Twente melden en zou de club bij me terugkomen. Ik word nu begeleid door Sigi Lens, maar heb van Twente niets meer gehoord."

"In de media wordt nu het beeld geschetst dat ik niet wil bijtekenen. Maar de bal ligt bij Twente. De club heeft de aanbieding ingetrokken en ik kan zelf geen contractvoorstel doen. Het bevalt me goed in Enschede, ik wacht maar af wat er gaat gebeuren. Na dit seizoen ben ik in ieder geval transfervrij", belsuit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen