Koster haalt misdragende Dirar van het veld

Ger
13 maart 2011, 00:00

Trainer Adrie Koster won zaterdagavond met Club Brugge op eigen veld ruim van KV Kortrijk (4-1). De zege werd echter overschaduwd door een incident met Nabil Dirar, die het in de slotfase aan de stok kreeg met ploegmaat Vadis Odjija bij het nemen van een vrije trap.

Nadat de supporters van Club Brugge hun ongenoegen lieten blijken over het gedrag van Dirar, daagde de Marokkaan de eigen supporters uit met groteske gebaren. Koster besloot het enfant terrible uiteindelijk van het veld te halen. "Jammer. Hij besefte in de kleedkamer ook al dat hij in de fout is gegaan", aldus de Nederlandse oefenmeester tegen Sporza. "Maar we moeten hem nu gewoon even met rust laten en spreken er morgen wel over."

"Nabil is gewoon een explosief type. Dat is een voordeel, want hij speelde een goeie wedstrijd, maar het is ook zijn valkuil. Het licht ging even uit, hij wou te graag nog zelf scoren. Ik heb hem van het veld gehaald om hem tegen zichzelf te beschermen. Iedereen weet hoe hij in elkaar steekt. Hij was even de weg kwijt, maar dat gaat snel over. Maar ik praat het zeker niet goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen