Vloet wil passie en lef zien tegen PSV

11 maart 2011, 15:45

NEC is dit weekend uit op revanche, na de 5-1 nederlaag tegen ADO Den Haag vorig weekend. Dat moet gebeuren tegen PSV. De koploper komt zondag naar Nijmegen en coach Wiljan Vloet eist van zijn spelers bloed, zweet en tranen.

"In Den Haag miste ik het gif bij de ploeg", stelt de coach, die de geschorste Niki Zimling mist, op de website van zijn ploeg. "Het balbezit was duidelijk voor ons, maar als je niet met passie en lef speelt blijft het resultaat altijd uit. Tegen PSV wil ik een ploeg zien die ook vooruit durft te spelen. Ik ben ervan overtuigd dat de wedstrijd tegen ADO een incident is en dat moeten we tegen PSV nog maar eens bewijzen."

Bij PSV ontbreekt Ola Toivonen, een belangrijke pion. Vloet hecht daar echter niet te veel waarde aan. "PSV is qua mogelijkheden de beste ploeg van de eredivisie, als je ziet hoe zij het verlies van Ibrahim Affelay en ook Jonathan Reis kunnen opvangen dan heb je een geweldige selectie. Wij moeten er gewoon voor zorgen dat we met ons hart voetballen en gebruik maken van de kansen die PSV weg zal geven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen