Lazovic: "Ik moet blijven geloven in onze kansen"

Ger
11 maart 2011, 13:15   Bijgewerkt: 11 maart 2011, 14:44

Danko Lazovic beleefde donderdag in Enschede een teleurstellende terugkeer op de Nederlandse velden. Met Zenit Sint Petersburg had de aanvaller tegen FC Twente weliswaar een veldoverwicht, maar de bezoekers incasseerden uiteindelijk een 3-0 nederlaag. Door het resultaat is de Russische kampioen vrijwel uitgeschakeld in de Europa League.

"Voetbal is niet altijd leuk. FC Twente heeft drie doelpogingen gehad en het is drie keer raak", baalt Lazovic tegenover FCUpdate.nl. "Als ik geen voetballer van Zenit was geweest, zou ik nu zeggen dat het al beslist is. Maar ik moet wel geloven dat we nog steeds een kans hebben op het bereiken van de volgende ronde. Door die derde goal is het echter wel heel moeilijk geworden."

Lazovic verwacht dat Zenit de return in ieder geval winnend zal afsluiten. "De laatste anderhalf jaar hebben we in eigen stadion maar één wedstrijd verloren. We zullen in Sint Petersburg echter niet heel anders gaan spelen. Als we het net zo doen als in Enschede en de kansen wél benutten, dan winnen we gewoon", besluit de Servische international.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen