Lazovic vreest 'lastig' FC Twente niet

10 maart 2011, 08:15

Danko Lazovic is voor even terug in Nederland. De aanvaller verruilde PSV een jaar geleden voor Zenit St. Petersburg. Met de Russische ploeg treedt de oud-speler van onder meer Feyenoord, Vitesse en PSV donderdag in Enschede aan tegen FC Twente, in de achtste finales van de Europa League. De Servische spits herinnert zich nog dat de Tukkers een ‘lastige ploeg’ vormen.

“Ze hebben een aantal uitstekende spelers waartegen ik nog heb gevoetbald, zoals Theo Janssen en Douglas”, zegt Lazovic op de website van Twente. ”Bovendien is Twente op dit moment de kampioen van Nederland en dat zegt genoeg. Natuurlijk vrezen we de tegenstander niet, want ook wij beschikken over een goede ploeg met een topcoach. Al met al verwacht ik een moeilijke wedstrijd, maar voor het publiek zal het een aantrekkelijke wedstrijd worden.”

Ook Luciano Spalletti, de coach van Zenit, is lovend over Twente. “Wat me opvalt aan FC Twente is dat ze een heel sterk team hebben. Organisatorisch staan ze altijd goed. Dat zagen we bijvoorbeeld in de wedstrijd tegen Inter. Toen hebben ze een hele professionele wedstrijd laten zien”, stelt de Italiaanse oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen