Biseswar in belangstelling Russische club

Koen Freriks
7 maart 2011, 21:57

Voor Diego Biseswar ligt een lucratieve aanbieding in het verschiet. De buitenspeler van Feyenoord staat in de belangstelling van het Russische Kuban Krasnodar. Ook zijn Rotterdamse werkgever staat open voor een transfer, al is van een akkoord nog geen sprake.

“De bal ligt niet bij ons”, zegt zaakwaarnemer Jeroen Hogewerf in VI. “Eerst moet Feyenoord overeenstemming zien te bereiken met een club, pas daarna komen wij in actie. Daardoor verwijzen wij iedere interesse door naar Feyenoord."

“We horen wel wanneer iets concreet wordt. Het zou allemaal kunnen, ik sluit niks uit, maar mijn gevoel zegt dat een transfer van Diego naar Rusland niet zo één, twee, drie zal gaan gebeuren”, denkt de belangenbehartiger, die ook nog gesprekken voert met Feyenoord. “Alleen weet ik niet wat die nog waard zijn. Er heeft daar een wisseling van de wacht plaats gehad. De gesprekken die wij hebben gevoerd waren met Leo Beenhakker. Nu komt Martin van Geel. Andere td, andere ideeën? We zullen wel zien, maar het is wel zo dat Diego en Feyenoord een beslissing zullen moeten gaan nemen over de toekomst.”

Verdediger André Bahia zou gevolgd worden door het Terek Grozny van Ruud Gullit. “Niemand heeft zich bij mij of bij Feyenoord gemeld", ontkent de Braziliaan echter. "Dan ga ik er maar niet van uit dat het serieus is. Ik weet wel dat een aantal personen mij overal aanbiedt. Die mensen vertegenwoordigen niet mijn zaken, maar zijn gelukszoekers. Ik dan daar niks tegen doen. De man die mijn belangen behartigt heet Julio Gomez. Hij is een advocaat in Rio de Janeiro. Hij heeft niks gehoord van welke club dan ook, dus ga ik er gewoon uit dat ik bij Feyenoord blijf.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen