PSV laat Berg terugkeren naar Hamburg

Koen Freriks
7 maart 2011, 21:23   Bijgewerkt: 7 maart 2011, 21:40

Marcus Berg zal in principe terugkeren naar Hamburger SV. Hoewel PSV niet per se af wil van de gehuurde Zweedse aanvaller, verklapt zaakwaarnemer Søren Lerby dat hij terugkeert naar Duitsland.

"Hij heeft daar nog een contract voor drie jaar, dus dat zoals het er nu voor staat, het eerste traject dat we volgen", zegt de Deense belangenbehartiger tegen Voetbal International. PSV-trainer Fred Rutten liet afgelopen week weten de spits, die dit seizoen in de Eredivisie tot nog toe zes keer scoorde, graag te willen behouden.

HSV-directeur Bastian Reinhardt bevestigt de berichtgeving. "In principe keert Marcus terug naar ons en dan zal Frank Arnesen bepalen hoe het verder gaat", reageert hij. "Wij vinden dat Marcus, ondanks dat het niet altijd makkelijk is verlopen, dit seizoen progressie heeft geboekt."

Berg maakte in 2009 voor een kleine tien miljoen euro de overstap van FC Groningen, waar hij furore maakte, naar HSV. Zijn debuutseizoen liep niet uit tot een succes, waarna PSV hem op huurbasis overnam.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen