Nerlinger springt in de bres voor Van Gaal

3 maart 2011, 18:20   Bijgewerkt: 3 maart 2011, 18:25

Het gaat Bayern München-trainer Louis van Gaal even niet voor de wind. De oefenmeester leed in kort tijdsbestek twee dure nederlagen met zijn club en daardoor is het even onrustig rondom de Duitse grootmacht. Bayern verloor afgelopen weekend eerst de topper tegen Borussia Dortmund (1-3) waardoor het de Duitse titel zo goed als vaarwel kan zeggen en midweeks werd er in de halve finale van de beker een 1-0 nederlaag geleden tegen Schalke 04. De clubleiding schaart zich bij monde van de sportief directeur Christian Nerlinger echter achter Van Gaal.

"We voeren geen discussie over de trainer", maakte Nerlinger duidelijk aan het Duitse Sport 1. "Natuurlijk was de uitschakeling in de beker bitter, maar we geloven nog steeds in dit elftal. Het doemscenario dat door sommige mensen wordt geschetst, bestaat niet."

De sportief directeur stond ook nog even stil bij het competitieduel van aanstaande zaterdag tegen Hannover 96. "Ik weet zeker dat we die wedstrijd winnen", is Nerlinger nog altijd vol vertrouwen.

Bayern staat inmiddels twaalf punten achter op koploper Dortmund in de Bundesliga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen