Boze Vorm: "Zuur om zo genaaid te worden"

3 maart 2011, 00:21

Bij FC Utrecht had men het na afloop van de verloren bekerwedstrijd tegen FC Twente maar over één ding. Of beter gezegd: over één persoon. Scheidsrechter Pol van Boekel was de gebeten hond, omdat hij vroeg in de wedstrijd Tim Cornelisse met twee keer geel naar de kleedkamer stuurde. FC Utrecht hield vervolgens nog lang stand, maar door een laat doelpunt van Marc Janko verloor het toch met 1-0.

Doelman Michel Vorm had geen goed woord over voor Van Boekel. "Hij heeft de wedstrijd duidelijk beïnvloed", zegt hij tegen FCUpdate.nl. "Bij die tweede gele was niets aan de hand, ongelooflijk dat hij Tim daarvoor van het veld stuurt. Maar ook afgezien van die rode kaart stond Van Boekel heel warrig te fluiten. En dan loopt hij ook nog de hele wedstrijd met zo'n grijns op zijn gezicht...om gek van te worden."

"Heel zuur om zo genaaid te worden", vervolgt de tweede doelman van Oranje. "Als je driekwart van de wedstrijd met tien man moet spelen, is het bijna onmogelijk om te winnen. Ik sta hier echt met een vreselijk gevoel, want ik weet zeker dat we met elf tegen elf een goede kans hadden gehad om de bekerfinale te bereiken. De scheidsrechter heeft alles voor ons verpest. Ik heb geen goed woord voor hem over."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen