Villarreal nadert Valencia, Atletico speelt gelijk

2 maart 2011, 21:54

Villarreal heeft de achterstand op nummer drie Valencia in La Liga teruggebracht tot één punt. De nummer vier van de ranglijst zegevierde woensdagavond met 1-0 over Hercules Alicante.

Giuseppe Rossi maakte na twintig minuten het enige doelpunt voor Villarreal tegen Hercules, waar Royston Drenthe en Piet Velthuizen opnieuw niet van de partij waren. Valencia kan later op de avond het gat met Villarreal weer tot vier punten vergroten, maar dan moet het winnen van koploper FC Barcelona.

Atletico Madrid leed in de strijd om Europees voetbal opnieuw puntenverlies. De hoofdstedelingen speelden met 1-1 gelijk bij Getafe en blijven daardoor achtste op de ranglijst. Geluk voor Atletico was dat nummer zes Athletic de Bilbao met 2-1 verloor bij Real Zaragoza, waar Saïd Boutahar in de basis stond. Daardoor is het verschil tussen Athletic en Atletico nu drie punten.

Zaragoza verlaat door de zege de degradatiezone. Het gaat onder andere Hercules en Osasuna, dat met 0-0 gelijkspeelde tegen Deportivo la Coruna, voorbij en staat nu op de vijftiende positie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen