Twente met Bengtsson en Buysse in basis

2 maart 2011, 19:30   Bijgewerkt: 2 maart 2011, 20:01

FC Twente-trainer Michel Preud'homme heeft voor de bekerwedstrijd tegen FC Utrecht een verrassing doorgevoerd in zijn basisformatie. Als vervanger van de geschorste Douglas kiest de Belg centraal achterin niet voor Oguchi Onyewu, zoals verwacht werd, maar voor de Zweed Rasmus Bengtsson. Links achterin speelt Bart Buysse, waardoor de niet-fitte Onyewu op de bank moet plaatsnemen.

Naast Onyewu is ook Emir Bajrami uit het elftal verdwenen. Preud'homme kiest tegen FC Utrecht voor een voorhoede met Luuk de Jong, Marc Janko en Nacer Chadli. Hierdoor komt op het middenveld een plek vrij voor Denny Landzaat. In het doel staat Sander Boschker. Hij is in de competitie tweede keus achter Nikolai Mihaylov, maar krijgt het hele bekertoernooi al de voorkeur boven de Bulgaar.

Bij FC Utrecht keert Mihai Nesu terug in de ploeg. Hij miste het competitieduel van afgelopen zondag tegen NEC wegens een lichte blessure. Door zijn terugkeer schuift Jacob Lensky door naar het middenveld en zit Barry Maguire op de bank.

De wedstrijd tussen FC Twente en FC Utrecht begint om 20.45 uur. De winnaar plaatst zich voor de finale, waarin Ajax of RKC Waalwijk de tegenstander is.

Opstellingen

FC Twente: Boschker; Buysse, Bengtsson, Wisgerhof, Rosales; Brama, Landzaat, Janssen; Chadli, Janko, De Jong

FC Utrecht: Vorm; Nesu, Schut, Wuytens, Cornelisse; Silberbauer, Strootman, Mertens, Lensky; Duplan, Van Wolfswinkel

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen