Verbaasde Paauwe raakt basisplaats kwijt

2 maart 2011, 18:57   Bijgewerkt: 2 maart 2011, 20:32

Cees Paauwe moet dit weekend tegen PSV genoegen nemen met een reserverol bij Excelsior. Coach Alex Pastoor geeft tegen de Eindhovenaren de voorkeur aan Nico Pellatz, die in de winterstop werd gehuurd van ADO Den Haag.

Paauwe is verrast door het besluit van Pastoor. “De trainer verklaarde dat ik prima keepte, maar dat ik toch plaats moest maken”, legt de goalie uit op de site van zijn management Sport-Promotion. “Ik kreeg te horen dat Pellatz tegen PSV gaat spelen en ik op de bank zit. Ja, ik was stomverbaasd. Op mijn vraag of hij daarmee wilde aangeven ontevreden te zijn over mijn spel dit seizoen, kreeg ik een ontkennend antwoord. Integendeel, de coach zei zelfs dat ik het prima heb gedaan. Dat moet ook wel kloppen, want ik heb nog nooit een negatieve opmerking gekregen.”

Pastoor vertelde Paauwe dat hij Pellatz graag eens aan het werk wil zien. Dat zit de doelman niet lekker. “Hij beslist, daar kom ik verder ook niet aan. Maar in mijn beleving speelt de beste en ga je niet tijdens het seizoen experimenteren en iemand om deze reden een kans geven. Zeker niet als daar geen aanleiding voor is. Ik kan het niet begrijpen. Daar toonde hij in ons gesprek ook begrip voor. Pastoor zei: 'zelfs al had je werkelijk de pannen van het dak gekeept, dan nog had ik je gewisseld voor komend weekend'. Tsja, toen had ik eigenlijk geen enkel weerwoord meer.”

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen