Villarreal ontsnapt aan verlies bij Santander

Villarreal ontsnapt aan verlies bij Santander

27 februari 2011 – Villarreal dreigt de aansluiting met de derde plaats in La Liga, die aan het einde van het seizoen leidt tot rechtstreekse plaatsing voor de Champions League, te verliezen. De nummer vier van de ranglijst morste zondag punten bij Racing Santander: 2-2.

Villarreal mag wel blij zijn met het gelijkspel bij Santander. De equipe uit Castellon kwam namelijk twee keer op achterstand en wist pas in blessuretijd, via Nilmar, een punt uit het vuur te slepen.

Nummer drie Valencia krijgt later op de avond de kans Villarreal op vier punten achterstand te zetten. Daarvoor moet de brigade uit de sinaasappelstad de moeilijke uitwedstrijd tegen Athletic de Bilbao in een overwinning omzetten.

Hercules speelde eerder op de avond met 0-0 gelijk tegen Getafe en blijft daardoor vijftiende op de ranglijst. De voorsprong op de rode streep bedraagt slechts twee punten. Bij Hercules zat doelman Piet Velthuizen op de bank. Royston Drenthe zat wegens een spierblessure helemaal niet bij de selectie.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 19 april 2021

  2. zondag 18 april 2021