AZ: Holman en Klavan terug, Romero niet

25 februari 2011, 15:43   Bijgewerkt: 25 februari 2011, 15:49

AZ moet het zondag tegen FC Twente nog altijd stellen zonder Sergio Romero. De doelman is onvoldoende hersteld van een enkelblessure, laat trainer Gertjan Verbeek weten op de website van AZ. "Misschien doet hij volgend weekend weer mee, of de week erop. Eerst zal hij een week moeten meetrainen. De zwellingen en verkleuringen zijn nu weg, maar de pijn in zijn enkel zit er nog. Dat moet er eerst uit."

Naast Romero heeft ook Maarten Martens een enkelblessure. Daar tegenover staat dat Brett Holman en Ragnar Klavan na een korte absentie weer terugkeren in de wedstrijdselectie. "Ragnar staat in de basis in plaats van Simon Poulsen. Verder is de opstelling hetzelfde als tegen sc Heerenveen", aldus Verbeek, die Holman dus nog aan de kant houdt. Niklas Moisander ontbreekt wegens een schorsing.

Verbeek hoopt op een goed resultaat tegen Twente, maar beseft dat het niet eenvoudig zal worden. "Twente weet goed wat het wil. Ze hebben ook een paar specialisten als Nacer Chadli, Bryan Ruiz en Theo Janssen die een wedstrijd kunnen openbreken. Als ze willen meedoen om de titel, móeten ze van ons winnen. Zelf moeten we nog minimaal vijftien punten halen om vierde of vijfde te worden. Zolang je op de laatste dag niet nog vier punten nodig hebt, doe je daar nog voor mee."

Eerder dit seizoen wist AZ in Enschede verrassend met 1-2 te winnen van Twente.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen