Biglia: "Ajax een team voor Champions League"

25 februari 2011, 09:00

Anderlecht vond donderdag roemloos zijn Waterloo in Europa. Na de 0-3 nederlaag op eigen veld, was de Belgische ploeg ook in Amsterdam kansloos (2-0) tegen Ajax. De manier waarop de ploeg zich in de ArenA naar de slachtbank liet leiden viel slecht bij aanvaller Tom de Sutter, die na rust als invaller in de ploeg kwam.

"De trainer had ons gevraagd om goed georganiseerd te spelen en te proberen uit te breken. Maar ik denk dat er een paar nog lagen te slapen bij de bespreking. En dan slaap je ook op het veld", baalt de aanvaller tegen Sporza. "Door die twee snelle weggeefdoelpunten was de wedstrijd snel verloren. Dat was echt ontgoochelend en dan is de rest van de wedstrijd verloren. Ajax voetbalde met vertrouwen, maar dat is normaal als je het heenduel met 3-0 hebt gewonnen. Als wij met 3-0 winnen, hebben wij ook vertrouwen. We verlaten Europa met een slecht gevoel."

Volgens teamgenoot Lucas Biglia was Ajax simpelweg te sterk. "Ajax is een team voor de Champions League, wij zijn op onze plaats in de Europa League. Je zag bij Ajax dat ze dit seizoen nog ervaring puurden uit hun Champions League-wedstrijden tegen Milan en Real Madrid. Maar ik blijf erbij dat de kansen fiftyfifty waren. En in de heenwedstrijd waren we ook de evenknie", aldus de Argentijnse middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen