Arnautovic: "Doelpunt Sneijder puur geluk"

10 februari 2011, 00:03   Bijgewerkt: 9 februari 2011, 23:53

Wesley Sneijder zorgde woensdag op bijzonder fraaie wijze voor de openingstreffer in de oefeninterland tussen Nederland en Oostenrijk. Na een korte combinatie met Theo Janssen werkte de middenvelder van Inter de bal in een soort halve volley met een korte voetbeweging, via onderkant lat, in het Oostenrijkse doel.

Een prachtige treffer, maar volgens Marko Arnautovic had Sneijder gewoon mazzel. "Natuurlijk was dit puur geluk. Sneijder zei later tegen me dat hij het zo bedoeld had, maar daar geloof ik helemaal niets van. Het was echt honderd procent geluk dat die bal er op deze manier in vloog", bromde de aanvaller tegen FCUpdate.nl.

Bij het verlaten van het veld na de eerste helft zochten Arnautovic en Sneijder elkaar even op. Erg vriendschappelijk was het onderhoud tussen de twee voormalig teamgenoten van Inter niet. Arnautovic aaide de zichtbaar geïrriteerde Sneijder een paar keer over zijn kale kruin, terwijl Sneijder hem wat toesnauwde. "Ik probeerde Arnautovic duidelijk te maken dat we hier niet in Circus Renz zitten, dat hij normaal moet doen. Maar ik geloof niet dat die boodschap helemaal binnen kwam bij hem", verzucht Sneijder. Om er snel aan toe te voegen: "Jammer, want Marko is echt een goede voetballer. Dat zag je vanavond ook. Hij speelde gewoon een goede wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen