Miyaichi: "Goed gevoel overgehouden aan dit duel"

Miyaichi: "Goed gevoel overgehouden aan dit duel"

7 februari 2011 – De Gelredome gaat de boeken in als het stadion waar Ryo Miyaichi voor het eerst in zijn carrière een wedstrijd in het betaald voetbal speelde. De Japanner debuteerde zondag bij Feyenoord en speelde met de Rotterdammers met 1-1 gelijk bij Vitesse. De tiener werkte een goede partij af en genoot bovendien van zijn debuut.

“Ik vond het vooraf spannend, maar zenuwachtig was ik niet”, zei Miyaichi na afloop op de Feyenoord-website. “Naar deze wedstrijd heb ik heel erg uitgekeken en dat bleek op het veld niet voor niets. Het was heel plezierig om dit duel te spelen.”

“Ik heb een goed gevoel overgehouden aan de wedstrijd”, ging Miyaichi verder. “Het Nederlandse voetbal ligt me, ik kan hier mijn snelheid gebruiken. Hopelijk mag ik volgende week tegen Heracles in De Kuip wederom spelen.”

Als het aan verdediger Gill Swerts ligt, mag dat zeker. “Hij heeft op de training even moeten wennen, maar voetbalt met steeds meer lef. Feyenoord gaat aan hem nog veel plezier beleven”, sprak de Belg over de winteraanwinst van Feyenoord.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 5 december 2020

  2. vrijdag 4 december 2020