Vlaar: "Een punt is eigenlijk te weinig"

Koen Freriks
6 februari 2011, 15:13   Bijgewerkt: 6 februari 2011, 15:18

Feyenoord had in Arnhem behoefte aan een zege, maar kreeg niet meer dan een punt. Meer had de ploeg van Mario Been ook niet verdiend tegen Feyenoord en dat zat verdediger Ron Vlaar na afloop dwars. 

“Gelukkig pakt Erwin die bal, anders verlies je hier nog", doelt Vlaar op de redding van doelman Mulder op de inzet van Marcus Pedersen in de laatste minuut. “We voetballen de laatste weken steeds beter, al ging het vandaag moeizamer dan vorige week tegen FC Twente. Een punt is eigenlijk te weinig. De inzet was er wel, maar we moeten vooral slimmer worden", zegt hij tegen Eredivisie Live.

Feyenoord had vooral slimmer kunnen zijn bij de tegentreffer. “Oliedom? Ja, die gaven we gewoon weg", aldus Vlaar over de penalty, die door Gill Swerts werd veroorzaakt. "Die speler van Vitesse kon geen kant op. Daarna kwamen we nog onder druk te staan en redde Erwin ons.”

De verdediger was te spreken over het debuut van Ryo Miyaichi. “Hij is dreigend en explosief. Je kunt zien dat hij er ook plezier in heeft.”

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen