Torres: "Liverpool kwam beloften niet na"

Koen Freriks
6 februari 2011, 11:00   Bijgewerkt: 6 februari 2011, 11:05

Fernando Torres neemt het zondag met Chelsea op tegen Liverpool. De Spaanse topschutter werd vorige week nog voor 59 miljoen euro overgenomen van The Reds. Hij laat zich aan de vooravond van de saillante ontmoeting openlijk uit over zijn ontevredenheid bij Liverpool.

Liverpool was tot voor kort nog een topclub, die in alle competities meedeed om de prijzen. Tegenwoordig staat de club van Dirk Kuyt op de zevende plaats. Volgens Torres is het misgegaan bij de verkoop van Javier Mascherano en Xabi Alonso. "Als je die twee spelers laat gaan, is dat een duidelijk signaal. Het was belangrijk, niet zozeer voor mij, maar voor de club", zegt de Spanjaard tegenover Sky Sports.

"Ik heb lange tijd gezegd dat ik nooit voor een andere club zou willen spelen, omdat Liverpool de beloften altijd nakwam. Maar dat was nu niet meer het geval", doelt Torres op het uitblijven van grote aanwinsten. 

Luis Suarez werd deze winter voor 26,5 miljoen euro gehaald van Ajax, maar Torres had zijn zinnen al gezet op een transfer naar Chelsea. "Op het moment dat ik hoorde dat Chelsea zich voor mij had gemeld, heb ik aangegeven dat ik wilde vertrekken. Ik heb het toen direct aan de trainer verteld. Ik denk dat de club momenteel goed bezig is om de geleden schade te repareren, maar dat zal tijd kosten. Die tijd heb ik zelf niet."

Torres zal vandaag hoogstwaarschijnlijk debuteren in het shirt van Chelsea. De kraker gaat om 17.00 uur Nederlandse tijd van start.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen