Fenerbahçe wint dankzij sterke tweede helft

5 februari 2011, 19:55

Dankzij een sterk laatste half uur heeft Fenerbahçe zaterdag drie punten gepakt bij Manisaspor. De equipe uit Istanbul kwam na 54 minuten met 1-0 achter via Kahe, maar door goals van Alex (penalty), Niang en Dia zegevierde ze toch: 1-3.

Door de winst komt Fenerbahçe op 42 punten, waarmee het derde staat. Het verschil met koploper Bursaspor, dat vrijdag met 2-1 won van Sivasspor, blijft twee punten. In verliespunten staat nummer twee Trabzonspor er overigens het beste voor. Als die ploeg zondag wint van Antalyaspor, gaat het de Groene Krokodillen weer voorbij.

Kayserispor pakte eerder op de dag ook drie punten. De werkgever van aanvaller Nordin Amrabat en coach Shota Arveladze was met 2-1 te sterk voor Ankaragücü en staat nog altijd vierde, met 39 punten. De voorsprong op nummer vijf Besiktas, dat met 1-1 gelijkspeelde tegen Karabükspor bedraagt zeven punten.

Hekkensluiter Kasimpasa SK ziet degradatie ondertussen steeds dichterbij komen. De ploeg van voormalig MVV- en RBC-coach Fuat Capa verloor vandaag voor eigen publiek met 3-1 van Istanbulspor en blijft zodoende op acht punten steken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen