Bayern geeft zege uit handen, rood Braafheid

5 februari 2011, 17:17   Bijgewerkt: 5 februari 2011, 18:24

Louis van Gaal had met Bayern München de nieuwe nummer twee van Duitsland kunnen zijn. Concurrent Bayer Leverkusen verloor zaterdag namelijk met 1-0 bij 1.FC Nürnberg, maar der Rekordmeister ging zelf ook onderuit. Op bezoek bij 1.FC Köln werd ondanks een 2-0 voorsprong met 3-2 verloren.

Bij winst was Bayern Bayer Leverkusen op basis van het doelsaldo gepasseerd. Bij FC Nürnberg ging Bayer immers met 1-0 ten onder. Bayern München maakte zelfs een duikeling op de ranglijst. FSV Mainz 05 en Hannover 96 passeerden namelijk. Mainz speelde 1-1 tegen Werder Bremen en Hannover boekte een 1-0 zege op VfL Wolfsburg. Mainz en Hannover hebben beide 37 punten. Bayern heeft er één minder en vindt zichzelf derhalve na 21 speeldagen terug op de vijfde plaats.

1899 Hoffenheim klom naar de zevende plek. Met Ryan Babel in de basis was de equipe op eigen veld met 3-2 te sterk voor FC Kaiserslautern. Na rust werd een 2-0 voorsprong uit handen gegeven, maar Vedad Ibisevic maakte na ruim een uur de bevrijdende treffer. Tien minuten later werd de spits overigens naar de kant gehaald voor Edson Braafheid. Een gelukkig debuut van de Nederlandse verdediger werd het allerminst. Tien minuten voor tijd kreeg hij een directe rode kaart.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen