Mertens: "Ik zal nog beter mijn best moeten doen"

Mertens: "Ik zal nog beter mijn best moeten doen"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

5 februari 2011 – De onlangs nog door Ajax begeerde Dries Mertens maakt een prima seizoen door bij FC Utrecht. Toch werd de vleugelspeler verrassend genoeg niet opgenomen in de selectie van België voor het vriendschappelijke duel met Finland.

"Natuurlijk ben ik ontgoocheld, maar we hebben een heel goeie selectie, vooral op mijn positie. Ik zal nog beter mijn best moeten doen", zegt Mertens in het Belgische Studio 1. De aanvaller wist in het verleden in eigen land niet door te breken. "Ik was toen nog veel te licht. Ik was er helemaal niet klaar voor. Ik had gewoon wedstrijden nodig in een lagere divisie."

Anderlecht overwoog de kleine Mertens zelfs groeihormonen toe te dienen maar daar besloot hij niet op in te gaan. "Ik las overal dat je dan meer blessures zou krijgen en ik was net weinig geblesseerd. Ik haatte het ook als ik geblesseerd was. Laat maar zo, dacht ik."

Reacties

gerelateerd