Skrtel: "Torres krijgt wellicht spijt van vertrek"

2 februari 2011, 20:44   Bijgewerkt: 3 februari 2011, 02:52

Fernando Torres maakte op de laatste dag van de tussentijdse transferperiode de overstap van Liverpool naar Chelsea. De 26-jarige Spanjaard haalde zich hiermee de woede van de fanatieke Liverpool-aanhang op de hals, waarop sommige supporters zelfs het shirt van de spits in brand staken. Volgens voormalig ploeggenoot Martin Skrtel zou de international van Spanje nog wel eens spijt kunnen krijgen van zijn transfer.

Het vertrek van Torres kwam voor de 26-jarige verdediger niet als een verrassing. "Ik had het verwacht", verklaarde Skrtel aan diverse Slowaakse media. "Er gingen al langere tijd geruchten en hij trainde de twee laatste dagen niet met ons mee. Daarnaast was hij niet in het trainingscentrum. De speculaties bleken waarheid te worden. We vinden het jammer omdat hij een speler van wereldklasse is, maar om eerlijk te zijn kwam het niet als een verrassing."

"Ik wens hem het beste maar hoop niet op succes voor Chelsea. Misschien krijgt Fernando in de toekomst wel spijt van zijn overstap. Het seizoen verloopt voor ons niet naar wens en dat heeft hem doen besluiten naar Chelsea te gaan. Zo heeft hij het ons uitgelegd", vervolgt de back zijn verhaal. 

De opmerkelijke situatie kan zich voordoen dat Torres aanstaande zondag in de mandekking zal staan bij Skrtel, wanneer Liverpool het opneemt tegen de 'Blues'. "Dat zal raar zijn, omdat ik hem tot nu toe alleen ben tegengekomen in trainingen. Ik hoop dat hij speelt en omdat Chelsea hem zo graag wilde hebben lijkt me dat ook waarschijnlijk. Ik heb er zin in en heb vertrouwen dat ik hem niet laat scoren. We zullen hem missen, maar wij hebben Luis Suarez en Andy Carroll."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen