Rutten na 2-1: "Geluk was aan onze zijde"

29 januari 2011, 23:38

Fred Rutten kon zaterdag opgelucht ademhalen. Op eigen veld tegen hekkensluiter Willem II leek PSV af te stevenen op puntverlies, maar diep in blessuretijd bezorgde invaller Género Zeefuik de koploper alsnog de volle winst.

"Willem II had het zeer goed staan. In dit soort wedstrijden moet je een beetje het geluk hebben dat je snel scoort", begint Rutten zijn analyse op de officiële website van de Eindhovense club. "Als-ie aan de andere kant valt, wordt het er niet makkelijker op. Het team is blijven werken om de overwinning binnen te halen. Als het dan in de laatste seconde gebeurt, kun je alleen maar zeggen dat het geluk aan onze zijde was. Wij zijn er gelukkig mee, maar natuurlijk ben ik niet tevreden met de uitvoering. De steun van het publiek heeft ons ook geholpen, daarvoor de complimenten."

Voor Willem II-coach Gert Heerkens waren de druiven zuur. "We zijn heel teleurgesteld dat we niet minimaal een puntje hebben. De doelstelling was PSV het heel lastig maken, vanuit een verdedigende strategie. Natuurlijk was PSV de bovenliggende partij, maar we gaven weinig kansen weg. Na rust hadden we het moeilijk en had PSV veel druk, toen kwamen we goed weg. Heel zuur uiteindelijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen