Vukovic: "De Graafschap is wat mij betreft prima"

Vukovic: "De Graafschap is wat mij betreft prima"

27 januari 2011 – Als het aan Jagos Vukovic ligt, maakt hij het seizoen af bij De Graafschap. De club uit Doetinchem wil de 22-jarige verdediger graag huren van PSV, maar de Eindhovenaren laten de Serviër alleen vertrekken als een geschikt alternatief is gevonden.

Mocht PSV alsnog toestemming geven voor een verhuur, dan moeten de twee clubs het nog eens zien te worden over de huurvoorwaarden. Vooral het salaris van Vukovic vormt op voorhand een struikelblok. "De salarissen van de topclubs kunnen wij niet zomaar even overnemen", zegt technisch directeur Leen Looyen van De Graafschap tegen VI. "We hebben meerdere opties, het blijft dus nog even afwachten welke groen licht krijgt."

Vukovic zelf maakt graag de overstap naar Doetinchem. "Als PSV me toestemming geeft, dan ben ik weg. Het heeft er tot nu toe alle schijn van dat het voor mij moeilijk blijft om bij de wedstrijdselectie van PSV te komen. Dat wil dus zeggen dat ik mijn ritme zal moeten behouden bij Jong PSV, maar daar ben ik wel uitgeleerd. Ik moet een stapje hogerop om een betere voetballer te worden. De Graafschap is wat mij betreft prima."

gerelateerd