Çapa elimineert Bursaspor, ook Trabzonspor exit

26 januari 2011, 21:03   Bijgewerkt: 26 januari 2011, 21:20

Trabzonspor en Bursaspor, respectievelijk eerste en tweede in de competitie, zijn woensdag uitgeschakeld in de Turkse beker. Trabzonspor overleefde de poulefase niet na een nederlaag bij Besiktas (2-1), Bursaspor overkwam hetzelfde nadat eerder op de dag met 3-1 werd verloren bij Kasimpasa SK.

Trabzonspor eindigt als derde in zijn groep, terwijl een plek bij de top-twee nodig is om de laatste acht te halen. Lang leek de ploeg uit Trabzon dat ook te lukken, maar concurrent Gaziantep BB stelde in blessuretijd een 2-1 zege op Manisaspor veilig. Daardoor gaat dat team, en niet Trabzonspor, samen met Besiktas een ronde door.

Bursaspor sluit zijn groep eveneens op de derde plaats af. De Groene Krokodillen moeten Kasimpasa SK en Istanbulspor voor zich dulden. Kasimpasa, waar voormalig RBC- en MVV-coach Fuat Çapa aan het roer staat, gaat door de winst van vandaag op Bursaspor zonder puntenverlies naar de kwartfinales. Halil Çolak, in het verleden speler van Go Ahead Eagles, maakte één van de treffers voor Kasimpasa.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen