Cottbus verpest Hoffenheim-debuut Babel

26 januari 2011, 20:52   Bijgewerkt: 26 januari 2011, 21:25

Ryan Babel heeft een teleurstellend debuut bij 1899 Hoffenheim achter de rug. De aanvaller, die deze week overkwam van Liverpool, ging woensdag met zijn nieuwe werkgever in de kwartfinales van de DFB Pokal onderuit bij tweedeklasser Energie Cottbus. Hoffe werd in het Stadion der Freundschaft met 1-0 geklopt.

De score bleef lang 0-0. Pas zes minuten voor tijd brak Jiayi Shao de ban voor de thuisclub. Zijn doelpunt bleek meteen beslissend voor de uitslag. De Chinees was na ruim een uur spelen in de ploeg gekomen bij Energie Cottbus.

Babel maakte de negentig minuten vol bij Hoffenheim, maar wist een nederlaag dus niet te voorkomen. Edson Braafheid, die onlangs ook bij de blauwwitte club tekende, zat nog niet bij de selectie. Jules Reimerink, ex-speler van Go Ahead Eagles, startte in de basis bij Energie Cottbus en werd in de slotfase naar de kant gehaald.

Ook MSV Duisburg speelde zich ten koste van een Bundesligaclub naar de laatste vier. De tweededivisionist won in eigen huis met 2-0 van FC Kaiserslautern. Schalke 04 drong dinsdag, ten koste van 1.FC Nürnberg, al door tot de halve eindstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen