Uitgefloten Van Damme: "Zo gaat dat"

24 januari 2011, 09:24   Bijgewerkt: 24 januari 2011, 09:29

Jelle van Damme beleefde zondag een zware avond. Met zijn nieuwe club Standard Luik ging hij op bezoek bij Anderlecht, de ploeg waar hij tot afgelopen zomer onder contract stond. De fans van Anderlecht trakteerden hem op een 'warm' welkom en floten hem negentig minuten uit. Van Damme ligt er niet wakker van, zegt hij.

"Ik was er op voorbereid", reageert Van Damme in Het Laatste Nieuws op de massale fluitconcerten van de Brusselse supporters. "Ik wist dat de ontvangst niet hartelijk zou zijn. Een jaar geleden werd ik nog op handen gedragen in Anderlecht, nu spuwen de fans mij uit. Zo gaat dat. Zo zie je maar, liefde en haat liggen dicht bij elkaar. Ik heb mijn wedstrijd proberen te spelen en niet aan de rest te denken."

Spelers en medewerkers van Anderlecht ontvingen hem overigens wel keurig, benadrukt Van Damme nog. "Het weerzien met mijn gewezen ploegmaats was hartelijk. Ik schudde ook de hand van Herman Van Holsbeeck en Roger Vanden Stock. Hun handdruk was wel oprecht, zo had ik de indruk", aldus de oud-Ajacied.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen