De Boer houdt vast aan dezelfde opstelling

23 januari 2011, 11:37   Bijgewerkt: 23 januari 2011, 11:50

Frank de Boer houdt zondag tegen FC Utrecht vast aan dezelfde opstelling als tegen Feyenoord. De hoofdtrainer, die goed is gestart aan zijn periode bij Ajax, posteert Siem de Jong opnieuw in de spitspositie. Topscorers Luis Suarez (geschorst) en Mounir El Hamdaoui (geblesseerd) zijn nog altijd niet inzetbaar.

De Boer kan niet beschikken over Urby Emanuelson. De vleugelspeler is hersteld van een enkelblessure, maar hij vertrekt per direct naar AC Milan. Zijn plek links in de defensie wordt, evenals woensdag tegen Feyenoord, ingenomen door Daley Blind. Hij krijgt van coach Frank de Boer de voorkeur boven Vurnon Anita.

Ook FC Utrecht speelt in dezelfde formatie als midweeks, toen VVV in Venlo met 1-2 verslagen werd. Twijfelgevallen Dries Mertens en Michael Silberbauer zijn fit genoeg om te kunnen spelen, centraal achterin krijgt Ismo Vorstermans opnieuw de voorkeur boven Alje Schut. Frank Demouge is, bij absentie van de geblesseerden Ricky van Wolfswinkel en Jacob Mulenga, de centrumspits van FC Utrecht.

Opstellingen

FC Utrecht: Vorm; Lensky, Vorstermans, Wuytens, Cornelisse; Asare, Mertens, Strootman, Silberbauer; Duplan, Demouge

Ajax: Stekelenburg; Van der Wiel, Alderweireld, Vertonghen, Blind; Enoh, Eriksen, De Zeeuw; Sulejmani, De Jong, Ebecilio.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen